Se alt det gode du kan lage med makrell

Oppskrifter makrell

(Jim Hensley)

Makrell kan også spises rå

 

Limemarinert makrell

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 stk
1 ts

Fremgangsmåte

Frys makrellen i 1 døgn.

Ta fisken ut av fryseren, dryss over grovt salt og la stå til den er halvtint. Tørk av salt og skjær makrell i løvtynne skiver.

Fordel makrellskivene på porsjonstallerkener. Finhakk ingefær. Riv skall og press saften av lime. Rør sammen ingefær, skall og saft av lime, olivenolje, rosépepper og salt, og hell over makrellskivene.  La det trekke i 10 minutter før servering.

Ha over salat og bladpersille. Server med brød ved siden av.

Lekre oppskrifter med makrell

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Marinert sashimi

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen