Guide
                                                                            Oppskrifter makrell
                Foto: (Jim Hensley)
                                                Limemarinert makrell
                Fremgangsmåte
- Frys makrellen i 1 døgn.
 - Ta fisken ut av fryseren, dryss over grovt salt og la stå til den er halvtint. Tørk av salt og skjær makrell i løvtynne skiver.
 - Fordel makrellskivene på porsjonstallerkener.
 - Finhakk ingefær. Riv skall og press saften av lime. Rør sammen ingefær, skall og saft av lime, olivenolje, rosépepper og salt, og hell over makrellskivene.
 - La det trekke i 10 minutter før servering.
 - Ha over salat og bladpersille.
 
Server med brød ved siden av.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    84 POENG
 
Marinert sashimi
                Fremgangsmåte
- NB Fisken må fryses ved 18 kuldegrader i ett døgn før bruk.
 - Bland marinaden og drypp over skivene som er lagt flatt utover på et fat.
 - Strimle noriarkene tynt med en skarp kniv eller bruk en saks.
 - Dryss over fiskeskivene.
 - La stå i noen minutter før servering.
 
Les mer om sushi og sashimi og få gode oppskrifter her
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    90 POENG
 - 
                    Tyskland
                                Volum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    84 POENG
 - 
                    
                    82 POENG
 
Forsiden akkurat nå