Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg
Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.
Les hele sakenVi snakker om Colares vest for Lisboa. Vil du smake vinhistorie, får du det her, men vær rask, for det er snart ikke mer igjen.
Les hele sakenDe topper nemlig nyhetene i basis i januar, som ellers er mager som januarmenyen. Men denne håndfullen og noen til sørger for at du unngår bomtur.
Les hele sakenSelv om det er flere gode hvitviner, er de røde de mest interessante blant basisnyhetene i september, men så er det også på den røde siden det er størst variasjon. Det er dessuten all grunn til å ta en titt på både de nye siderne og ølene.
Les hele sakenEller kanskje mezcal og biodynamisk eplemost? Blant de 100 nyhetene i basisutvalget er dette de aller beste.
Les hele sakenI november er det 77 nye produkter på plass i polhyllene. De beste er i det øvre prissjikt. Men så er det jo snart jul. Den fulle oversikten finner du her.
Les hele sakenDen er ikke laget av chardonnay. Derimot av aligoté, den ordinære andungen som fra dette chablisnære jordsmonnet blir en svane.
Les hele sakenFra september har Fontalloro kvalifisert seg til fast hylleplass i 69 polutsalg og dens svært overbevisende lillesøster i samtlige pol i hele landet. Det er svært godt fortjent.
Les hele sakenI september er det utenfor allfarvei som gjelder, så er du klar for å introduseres for noe nytt, er det nå du skal handle. Det gjelder både for vin, øl og brennevin.
Les hele sakenHelt på topp finner du noen strålende Provence-viner i tre kulører, herlig perlevin, norsk ulagret whisky og sommerens mest leskende øl.
Les hele sakenTo av rieslingverdenens absolutte topper er å finne i basishyllene fra i dag. Men det er snakk om mikropartier og høye priser. Bedre tilgang er det på mange andre hvitviner, og det til gode priser.
Les hele sakenMed mange gode viner fra det nordlige Piemonte i basishyllene, kan du nå komme rimeligere ut av suget etter nebbiolo.
Les hele sakenØlutvalget i polbutikkene får et godt påfyll i januar. Og flere av ølene kommer det til å bli rift om.
Les hele sakenDenne lekre og saftige rødvinen er å finne i nesten 300 polutsalg og smaker perfekt til julematen. Et veldig godt kjøp er den også.
Les hele sakenBlant polets basisnyheter er det mye godt å plukke med seg, først og fremst av det søte og sterke.
Les hele sakenDu bør absolutt ta en titt i polets basishyller for det er flere interessante produkter på plass fra og med i dag.
Les hele sakenDet er blant nyhetene i polets basisutvalg i juli.
Les hele sakenI år gjelder det å planlegge inntaket av champagne godt, for fredag er absolutt siste sjanse til å skaffe bobler til langhelga som avsluttes med selveste nasjonaldagen.
Les hele sakenBlant marsnyhetene i polets basishylle er den en håndfull som er verd den ekstra turen.
Les hele sakenPortvin, champagne og vellagret bordeauxvin er i sesong og nå i salg på et Vinmonopol nær deg.
Les hele sakenMen ta gjerne en tur innom hylla for rødvin fra USA når du skal sjekke ut nyhetene i Vinmonopolets basisutvalg.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Vi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.
Les hele sakenKamskjell og reker på stekt piggvar med friskkuttede grønnsaker og sjysaus er bare så fristende - og ikke minst veldig enkelt å lykkes med. Det er bare å løpe til fiskedisken med en gang
Les hele sakenOg det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.
Les hele sakenDenne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.
Les hele sakenKylling smaker relativt lite i seg selv, så en marinade er ofte en smaksbærende faktor. Men ikke nok, for tilbehøret må også ha mye smak - som her.
Les hele sakenOpprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.
Les hele saken