Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg
Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.
Les hele sakenVi snakker om Colares vest for Lisboa. Vil du smake vinhistorie, får du det her, men vær rask, for det er snart ikke mer igjen.
Les hele sakenDe topper nemlig nyhetene i basis i januar, som ellers er mager som januarmenyen. Men denne håndfullen og noen til sørger for at du unngår bomtur.
Les hele sakenSelv om det er flere gode hvitviner, er de røde de mest interessante blant basisnyhetene i september, men så er det også på den røde siden det er størst variasjon. Det er dessuten all grunn til å ta en titt på både de nye siderne og ølene.
Les hele sakenEller kanskje mezcal og biodynamisk eplemost? Blant de 100 nyhetene i basisutvalget er dette de aller beste.
Les hele sakenI november er det 77 nye produkter på plass i polhyllene. De beste er i det øvre prissjikt. Men så er det jo snart jul. Den fulle oversikten finner du her.
Les hele sakenDen er ikke laget av chardonnay. Derimot av aligoté, den ordinære andungen som fra dette chablisnære jordsmonnet blir en svane.
Les hele sakenFra september har Fontalloro kvalifisert seg til fast hylleplass i 69 polutsalg og dens svært overbevisende lillesøster i samtlige pol i hele landet. Det er svært godt fortjent.
Les hele sakenI september er det utenfor allfarvei som gjelder, så er du klar for å introduseres for noe nytt, er det nå du skal handle. Det gjelder både for vin, øl og brennevin.
Les hele sakenHelt på topp finner du noen strålende Provence-viner i tre kulører, herlig perlevin, norsk ulagret whisky og sommerens mest leskende øl.
Les hele sakenTo av rieslingverdenens absolutte topper er å finne i basishyllene fra i dag. Men det er snakk om mikropartier og høye priser. Bedre tilgang er det på mange andre hvitviner, og det til gode priser.
Les hele sakenMed mange gode viner fra det nordlige Piemonte i basishyllene, kan du nå komme rimeligere ut av suget etter nebbiolo.
Les hele sakenØlutvalget i polbutikkene får et godt påfyll i januar. Og flere av ølene kommer det til å bli rift om.
Les hele sakenDenne lekre og saftige rødvinen er å finne i nesten 300 polutsalg og smaker perfekt til julematen. Et veldig godt kjøp er den også.
Les hele sakenBlant polets basisnyheter er det mye godt å plukke med seg, først og fremst av det søte og sterke.
Les hele sakenDu bør absolutt ta en titt i polets basishyller for det er flere interessante produkter på plass fra og med i dag.
Les hele sakenDet er blant nyhetene i polets basisutvalg i juli.
Les hele sakenI år gjelder det å planlegge inntaket av champagne godt, for fredag er absolutt siste sjanse til å skaffe bobler til langhelga som avsluttes med selveste nasjonaldagen.
Les hele sakenBlant marsnyhetene i polets basishylle er den en håndfull som er verd den ekstra turen.
Les hele sakenPortvin, champagne og vellagret bordeauxvin er i sesong og nå i salg på et Vinmonopol nær deg.
Les hele sakenMen ta gjerne en tur innom hylla for rødvin fra USA når du skal sjekke ut nyhetene i Vinmonopolets basisutvalg.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med når de deilige vinene fra Castello di Meleto møter det italienske kjøkkenet på Di sotto, og serverer deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.
Les hele sakenDrøm deg bort til vakre Italia. Med italiensk mat, vin, atmosfære - og ikke minst en italiener med enorm vinkunnskap, blir dette en minnerik aften du sent vil glemme.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenGi sommeren en pangstart med en kulinarisk opplevelse. Nyt deilig fransk mat og vin i kunstneriske omgivelser.
Les hele sakenKokk og TV-personlighet Ole Martin Alfsen, tar med seg fantastiske viner og sitt kjente, gode humør og gir deg en smakfull start på sommeren.
Les hele sakenNår tema er musserende vin i spesialutvalget, er det blitt en tradisjon for et slag mellom champagne og nykommerne fra England.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2022 og 2021, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.
Men det er ikke bare "ekte" gin tonic som ruler i mai, også en urnorsk vodka, flere akevitter og noen riktig så eksklusive sidere, er verd å rydde plass til.
For her er det mye godt nytt i både normal- og magnumflasker - og ikke minst til gode priser.
Prisene på musserende viner øker, og da er det en god trøst at det fortsatt finnes riktig gode kjøp. Som denne, og fra andre områder enn Champagne. Det er bare noe av det du får ved å klikke deg inn.
Hvalkjøtt utkonkurrerer alt av rødt kjøtt i sesongen, og så slipper du å tenke på de 500 grammene som er ukekvota.
Les hele sakenNår tema er musserende vin i spesialutvalget, er det blitt en tradisjon for et slag mellom champagne og nykommerne fra England.
Les hele sakenFlere norske restauranter konkurrerer i Star Wine List 2023 som offentliggjøres 19. juni, men allerede nå kan du se kandidatene i de ulike kategoriene.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenSpesielt raskt blir det om du får de i fiskedisken til å filetere for deg.
Les hele sakenDen lager seg selv mens middagen inntas eller mens du koker kaffen og gjestene er på vei.
Les hele saken