Biff med scampi surf'n turf
Foto: Matprat/Alf Börjesson

Biff med scampi surf'n turf

Biff er manges favoritt. Ikke like mange har forsøkt med scampi på toppen. Det bør du gjøre.

Fremgangsmåte

Lag marinade av olivenolje, sitronsaft, hakket chilipepper, finhakket hvitløk, tandorikrydder og salt. Rens scampiene og hell over marinaden.

Krydre biffene og stek de på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek de videre til rosa kjøttsaft pipler fram. Ta biffene ut av pannen.

Tre scampiene på grillspyd og fres dem i marinaden i 2-­3 minutter. Stikk spydet i biffen og hell over litt av marinaden. Server med asparges og sjysaus tilsatt eple og timian.

Ta en titt på våre 130 oppskrifter med biff

Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

For flere oppskrifter med et lett tilsnitt, se vår seksjon Lett og godt 

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen