Mafaldine med pesto av ruccola og reker

Mafaldine med pesto av ruccola og reker

Fremgangsmåte

Pesto:
Bland olje, ruccolasalat, hvitløk, pinjekjerner og parmesanost i en foodprosessor.

Tilsett salt og pepper. Hakk sjalottløken og stek den i panna med litt olje. Tilsett de rensede rekene og tomater skåret i båter. Ta det av platen og bland med pestoen.

Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og kok Mafaldine i 9 minutter. Hell av vannet og bland med sausen.

Tips!
• For en sterkere smak kan du frese rekene raskt på høy varme med en skvett konjakk
• Bruk litt ruccolasalat som ekstra garnityr
• For å variere kan du erstatte pinjekjernene med lik mengde mandler eller andre nøtter
• Strør du litt revet parmesanost over den ferdige retten, ser den mer innbydene ut samtidig som du høyner smaken
• Du kan også bytte rekene med samme mengde muslinger eller krepsehaler

Sendt inn av Barilla

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen