Steinbit i panne
Foto: Alf Börjesson

Steinbit i panne

Denne oppskriften med steinbit er enkel å få til, men langt fra hverdagslig. En fiskegryte er et godt valg når det sitter mange til bords.

Fremgangsmåte

Kok opp buljongen sammen med alt krydderet og hvitvinen. La den småkoke i ca 20-30 minutter og sil buljongen.

Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver. Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 1 minutt. Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.

Skjær fisken i passe serveringstykker. Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige. Fordel grønnsakene i pannen sammen med fisken.

Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen. Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene. La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme.

Her finner du flere oppskrifter på fiskegryter

Lyst på en annen rett med steinbit

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 30 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen