Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Det er fyllet av smør, kokos og brunt sukker som får disse safranbollene til å skinne ekstra. Kanskje du må bake ekstra stor porsjon?
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.
Dette er lettlagde og kjempegode scones laget med bakepulver Gresskaret gjør dem også ekstra saftige, så lag mange.
Scones med havregryn smaker fortreffelig. De lager du enkelt selv. Etter 15 minutter i ovnen er de klare. Her oppskriften.
Dette er svenskenes vri på fastelavnsboller som absolutt bør prøves.
Crêpes med sjokolade er kos som går rett i hjertet på alle familiens medlemmer
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.
Lag pannekaker slik skottene gjør det med appelsinsmør. Her får du hele oppskriften.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.
Pariserloffen er tilbake for fullt etter at den var veldig på 70- og 80-tallet. Loffen er luftig og spør samtidig. Passer utmerket ved siden av skalldyr, Gjerne også til supper og salater. Her er den enkle oppskriften.
Pitabrød smaker fortreffelig som alternativ til brød og kan fylles med pålegg, dressing og grønnsaker som en egen rett.
Poori er et deilig Indisk brød som gjerne brukes ved siden av sterkt krydret mat. Her har du oppskriften.
Lefse av potet kan brukes til så mangt. Har du ikke takke, kan du steke lefsene eller lompene i en tørr stekepanne. Slik gjør du det.