Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg du har til overs, men også alt annet av rester du har liggende.
Rosa snurrer vekker glede både under bakingen og når du spiser dem.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
De tradisjonsrike rosa Reims-kjeksene er perfekt å servere til champagne eller å brukes i kake/dessertoppskrifter.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
Muffins er ikke bare noe du kan spise ved siden av kaffen. Her gir vi deg oppskriften på matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum. Gjett om det smaker?
Focaccia passer til alt, enten som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat.
Kringlen blir ekstra julete med kanel og sjokolade.
Socca er kikertpannekaker - en gammel tradisjon fra Nice, men som også gjenfinnes flere steder ved Middelhavet.
Disse luftige butterdeig-skallene er en nødvendig ingrediens i en vol au vent.
Churros er en spansk klassiker og nytes ofte som gatesnacks. Servert i et kremmerhus med sjokoladesaus i bunnen.
Herlige vaniljesnurrer eller -boller som gjør ettermiddagskaffen til en fest. Fyll vaniljesnurrene med dobbelt fyll av vaniljekrem og mandelmasse.
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!