Denne veldig populære desserten er enkel å lage, og det kan du gjøre dagen før du skal servere den, men karamelliseringen må gjøres like før servering.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Når den sprø marengsen er klar skal du fylle den vaniljeparfait. Du kan eventuelt ha på noen bær for smakens skyld også.
Denne oppskriften gir en mild chilismak. Ta gjerne ½ ts ekstra med chili om man ønsker en sterkere ettersmak av chili.
Karamellpudding er virkelig en perfekt dessert. Når du legger til litt portvin i blir nytelsen maksimal.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Du vegrer deg kanskje for å lage bløtkake dekket med marsipan. Men det er slett ingen kunst så lenge du bruker ferdigkjøpt marsipan beregnet til kaker og vår enkle oppskrift.
Det er ingen grunn til å kjøpe disse energibombene, for du lager dem rimelig og bedre hjemme.
Dette er dessert alle vil elske. Du blir nødt til å lage den flere ganger med alle de gode ingrediensene som setter et punktum for et herlig måltid.
Hva smaker bedre enn en hjemmelaget iskake? Denne er glutenfri med bringebærsmak fordelt på en god nøttebunn med valnøtter og mørk sjokolade.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.