Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Denne oppskriften er komponert av kanskje Norges beste konditorer Sverre Sætre. Det kjenner du smaken når du har laget de.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
En deilig frisk meksikansk dessert med overraskende smak.
Liker du den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær best Her er oppskriften den i ekstra stor størrelse. Det er perfekt når du skal servere til mange.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Går du med en konditor i magen, så bør du prøve deg på denne flotte kaken med mandelbunn, italiensk marengs, nydelig bringebærmousse og hvit sjokoladeglasur.
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til jul, påske, 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og de aller fleste festlige anledninger.
En lekker nydelig hjerteformet kake med søt og syrlig sitronkrem som blir ekstra fristende om den pyntes med friske bær og spiselige blomster.
Denne kaketypen kalles Pinocchiotårta i Sverige, hvor den er like populær som hos oss. Kjært barn har mange navn med andre ord.
Selvfølgelig skal kaken du baker til påske være gul. Denne er enkel å få til hvis du følger vår oppskrift.
En nydelig kake som skjæres i små stykker siden den er ganske så mektig.
Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Ukens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Du behøver ikke kjøpe bryllupskake. Du kan lage den selv. Følg oppskriften og du kan servere alle gjestene. Og selvfølgelig er det stas at du har laget den.