Du kan selvsagt erstatte Dajm med en annen sjokolade som kan knuses eller hakkes. Uansett, kaken blir deilig kan vi love deg. Her er oppskriften.
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Gelato er litt mer kremet og kompakt enn vanlig iskrem. Med jordbær blir den ekstra sommerlig.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé. Den lages i en stor eller flere små ildfaste former. Og smaker herlig
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Hva smaker vel bedre enn karamellpudding til dessert? Denne oppskriften forteller deg alt som må til for å lykkes. Og det er ikke så veldig mye.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.