Denne fantastiske desserten er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre og den like kjente kjøkkensjefen Erling Sundal.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Eple, briochedeig, karamell og whisky blir ikke bedre enn her.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
Safrangule pærer er en herlig dessert. Du kan legge de i et glass med skrulokk så har du en fin gave å ha med deg når du skal på besøk. Følg den enkle oppskriften.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Her har du en dessert som kommer til å sette spor etter seg blant de du serverer den til.
Yabŭlki s med (Jabalki s med) betyr epler med honning på bulgarsk. En deilig dessert.
En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.