Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Feir den norske eplehøsten med en amerikanskinspirert kakeoppskrift.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Mudcake, sølekake eller klissekake. Kjært barn og så videre. Her er i alle fall oppskriften på det som kan bli din nye favoritt.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Følg oppskriften så får du se.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Denne sjokolade- og bringebærkombinasjonen toppes med myk og kremet marangs. Nam.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve i porsjonsstørrelser. Følg oppskriften og de kommer opp i rett stilling.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
Ved å tilsette valnøtter og salt karamell i deigen får du en deilig sprø konsistens og en god og salt smak sammen med den søte kaken.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.