Vil du overraske gjestene dine med en spennende rett skal du pakke inn ørreten som i denne retten.
Vil du overraske gjestene dine med en spennende rett skal du pakke inn ørreten som i denne retten.
En rett med ørret og lardo som det tar litt tid å lage, men det vil du ikke angre på
Her kommer ørreten virkelig til sin rett. Det sørger basilikumsausen for
Slik har du kanskje ikke servert ørret før. Det bør du absolutt prøve.
Ørret trives også i grønn saus. Bare prøv.
Laks er perfekt som ceviche. Sammen med crème fraîche, rosèpepperog og ruccola salat kommer det til å smake veldig godt.
Zuke-Don er en gammel japansk rett med marinert sashimi og ris. Du skal også ha med avocado og sesamfrø. Her er oppskriften.
Denne oppskriften kombinerer de beste smakene i samme salat: Sild, chilli, karri og ingefær. Kjapt å lage, deilig å nyte lenge.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
Når fisken bakes sammen med grønnsaker i bakepapir, beholdes alle saftigheten fra både fisk og grønt.
Når torsken er på sitt beste, trenger den ikke så mye mer enn denne urtesausen ved siden av.
Tander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.