Denne oppskriften er laget av en av Norges fremste kjøkkensjefer, nemlig Even Ramsvik. Retten har spennende ingredienser satt sammen på mesterlig vis.Du kan glede deg.
Denne oppskriften er laget av en av Norges fremste kjøkkensjefer, nemlig Even Ramsvik. Retten har spennende ingredienser satt sammen på mesterlig vis.Du kan glede deg.
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.
Tradisjonell, nordnorsk boknafisk er halvtørket, eller "bokna" torsk. Her får du oppskriften med klassisk tilbehør: Baconfett og gulrotstuing.
Tostada er frityrstekte mini-tortillas som toppes med sjømat, krabbe som her, eller en salsa med kokt eller rå fisk.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.
Her skal du pakke stykker av torsken inn i Parma-skinke. Og ved siden av skal du servere byggotto. Du finner alt i oppskriften.
Du kan fint bruke den rimeligere rognkjeksrognen i disse lekre munnfullene.
Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.