Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
Å lage et sprøtt lokk på fisken før du baker den bevarer saftigheten i fiskekjøttet. For ekstra kick kan du tilsette chilipulver eller revet sitronskall. Eller det krydderet du liker best.
Vi bør ha sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften våre naboer i øst bruker
En deilig rett med uer du må prøve. Og med alt det gode tilbehøret blir det garantert en suksess.
Uer er en deilig fisk. Her gir vi deg oppskriften på hvordan du kan servere den på en uvanlig måte. Du pakker den inn i butare.
Mange har uer som sin favorittfisk. Med denne deilige rettet forstår du hvorfor.
Ceviche er en søramerikansk fiskerett som lett lar seg gjenskape på våre breddegrader. Og det av selv den mest uerfarne kokk.
Denne bacalao-lignende suppen kan fint lages med klippfisk - lettsaltet torsk eller fersk torsk.
Tyttebærsyltetøy og laks passer godt sammen. Syltetøyet skal bruke til å marinere fisken med. Og når du er ferdig med å lage retten kan vi love deg at det smaker deilig.
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Til denne oppskriften kan du fint bruke hvalkjøtt.