En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.
En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.
Når du bruker denne fisken i stedet for kalv til schnitzelen, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett
Kveitefilet som bakes eller grilles smaker fortreffelig med gode grønnsaker.
Drøm deg tilbake til sommerferien med denne middelhavsretten
Kveite regnes som en fet fisk, men fettet godt gjemt. Derfor blir det ikke for mye av det gode med en smørsaus og mandelpotetpure til.
Villkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.
Det blir fest når kveite står på menyen. Med denne italienske vrien med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus på oppskriften blir det garantert trampeklapp.
Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Prøv denne oppskriften der olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré slår følge.
Lag denne nydelige retten neste gang du skal invitere gjester til middag. Et godt tips er å bruke steketermometer når du steker kveiten, da blir den saftig.
Du skal serve dampet kveite med en god rødbetesaus, vaniljeglaserte grønnsaker og hasselbackpoteter. Du blir en helt rundt middagsbordet.
Her er Mario Vasquez. Finalist og senere vinner i oppskriftkonkurranse med kveite.
Med kveite på menyen blir det fest uansett. Det gjør jo ikke noe at den også er enkel å lage. Prøv denne oppskriften med aspargesbønner og ingefærsmør til.
Nydelig kveite, hollandaisesaus og smørkokte grønnsaker, gjerne asparges og nykål for ekstra vårfølelse.
Pakk kveite inn i spekeskinke og server med grillete grønnsaker. Smaker herlig.