Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Fiskeball fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Prøv denne kule retroretten.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare å se på denne oppskriften hvor seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Denne retten er komponert av den kjente kokken Charles Tjessem.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.
Pepperrot gir et ekstra kick til tilbehøret og til den krydrete laksen.
En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene.
Her en enkel oppskrift på sild i glass med crème fraiche og annet snadder.
Her skal du grave fisken selv, men det er det verd. Når den får følge av avocadosausen blir det herlig måltid. Forrett eller smårett.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.
Kveite er manges favorittfisk. Når du baker den hel i ovnen og lager din egen skalldyrsaus blir det ren nytelse.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten