Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Kremet blåskjellsuppe er ideelt når du skal ha gjester på besøk. Den er enkel å lage og gjestene vil garantert takke deg for et deilig måltid.
Blåskjell kan varieres i det uendelige til tross for at grunnprinsippet er det samme. Her lager vi de kremet og har spinat til. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Disse krabbekakene smaker deilig også fordi du skal ha med laks- og torskefilet.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.
Denne retten passer ypperlig som en forrett eller en kveldsrett.
Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.