Denne oppskriften med torsk gjør at barna vil elske den. Også de som synes fisk ikke er godt.
Denne oppskriften med torsk gjør at barna vil elske den. Også de som synes fisk ikke er godt.
Fersk sild kan serveres i en ostegrateng som denne med en deilig høstsalat. Det smaker knallgodt.
Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.
Du kan bruke klippfisk til så mye mer enn bacalao. Denne oppskriften på klippfiskgryte kommer fra Liguria i Italia.
Bacalao på italiensk betyr masse gode smaker. Denne oppskriften er en tradisjon fra Liguria.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.
Her får du en herlig indisk rett med mase smak. Hvor sterkt du vil ha den avhenger av blant annet hvor mye chili du tilsetter.
Å bake inn laksen i butterdeig er inspirert av klassikeren Beef Wellington.
Dette er en deilig rett som du også kan servere i litt mindre biter som tapas eller på koldtbordet. Rask å lage er den og.
Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
Sei er en veldig takknemlig råvare som stortrives også i en supersunn og velsmakende indiskinspirert linsegryte som denne.
Blåskjell er en hverdagsluksus som alle har råd til. Du trenger heller ikke være en veldig avansert kokk for å få et perfekt resultat.
Torsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.