Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Kamskjell lager du enkelt i en wok-panne. Med tilbehøret kan du raskt servere en himmelsk rett.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
På en time forvandler du nøytral laks til en spennende ingrediens i salaten. Den kan også brukes på koldtbordet sammen med rømme og flatbrød.
Kveite er en utrolig god fisk og meget anvendelig. Her har du en oppskrift på julekveite med sandefjordsmør.
Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.
Denne lekre retten har faktisk vært med i kokke-NM, men du klarer den fint. Her er oppskriften.
I denne retten spiller jordskokken hovedrollen, med smakshjelp fra blåskjell og bacon.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.