Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Denne retten heter Gambas al Ajillo og en en klassiker fra Spania.Reker med hvitløk smaker herlig.
Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.
Denne oppskriften er kjapp som få. Og riktig velsmakende.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.
Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Inviter til selskap og server hummer naturell med loff, sitron og en syrlig en dressing av crème fraîche til.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
En hummermiddag har få utfordrere når det gjelder å skape en høytidspreget luksusfølelse. Det er imidlertid en dyr råvare, et faktum som delvis oppveies av at tilberedningen er svært enkel.
Sushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følg denne oppskriften.
Det er knapt noe som er så fristende som god sushi og sashimi. Ikke noe hokus-pokus å lage selv her har du en enkel oppskrift.
Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften
Rå fisk høres bedre ut når den benevnes sashimi, som enklest kan beskrives som sushi uten ris. Her får du en oppskrift som du vil elske, også dine eventuelle gjester.
Det er enkelt å lage fiskepuddingen selv. Mer smak og garantert jubel rundt middagsbordet. Her er oppskriften.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Med fersk hysefilet og foodprosessor er veien kort til hjemmelagde fiskekaker og fiskeboller. Ingenting er som det du lager selv, da du kan tilsette urter og krydder som du liker.
Denne retten går aldri av moten og det er sikkert fordi vi har spist denne hele livet. Og ikke minst fordi den er knallgod.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Å lage fiskeboller er veldig enkelt. Her har vi gitt dem litt ekstra krydder som gir deg og dine et lite kick. Og med salaten blir det herlig måltid.