Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
Denne retten med steinbit må du prøve. Du vil ikke angre. Du kan fint bruke annen type hvit villfisk.
Har du ikke prøvd rognpudding er det på tide. Denne retten vil du garantert like
Å lage fiskeboller er veldig enkelt. Her har vi gitt dem litt ekstra krydder som gir deg og dine et lite kick. Og med salaten blir det herlig måltid.
Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.
Zuke-Don er en gammel japansk rett med marinert sashimi og ris. Du skal også ha med avocado og sesamfrø. Her er oppskriften.
Denne oppskriften med steinbit er enkel å få til, men langt fra hverdagslig. En fiskegryte er et godt valg når det sitter mange til bords.
Her får du oppskriften på hvordan du kan lage sashimien med kveite og tre spennende sauser. Røkelakssaus, uni og urtesaus og bitter melon og ingefærsaus gjør retten til en smaksopplevelse.
Den indiske risretten biryani lages som regel med kjøtt, men her er det røykt kolje som får æren.
Fish'n chips er en klassiker som i denne oppskriften får flere vrier med både rødspette og krydder. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Franske fiskeboller er svært luftige og delikate - de kan serveres i kraft, med saus eller i en klassisk rett som vol au vent.
Fiskeball fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Prøv denne kule retroretten.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
Fiskegrateng blir ekstra festfin med alt du har i og legger oppå denne gratengen.
En uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.