Her får du en herlig indisk rett med mase smak. Hvor sterkt du vil ha den avhenger av blant annet hvor mye chili du tilsetter.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Her får du en herlig indisk rett med mase smak. Hvor sterkt du vil ha den avhenger av blant annet hvor mye chili du tilsetter.
Skrei trives veldig godt sammen med intense smaker som i denne oppskriften.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra stas på denne fantastiske råvaren.
Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.
Slik lager du skreimølje slik en av Norges mest berømte kokker gjør det.
Her får skreien selskap av reker, asparges og deilig fløtesaus med krydderurter.
Skrei er sesongbasert gourmetfisk som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Med kremet sellerirotskum og en syrlig og jordlig rødbetesalat smaker den ekstra godt.
Denne oppskriften kan godt brukes som et vegetarisk alternativ, minus torsken altså, siden den har så stor smaksintensitet og trenger bare litt ris ved siden av for å gi god metthetsfølelse.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
Tarama kommer ofte fra Messolonghi vest i Hellas. Det blir brukt rogn fra mange forskjellige fiskeslag. Du kan bruke røkt torskerogn eller kaviar fra tube.
Denne retten kommer du garantert til å lage flere ganger. Den smaker veldig godt og gjør seg selv i ovnen.
Torsk eller annen hvit fisk får et pent smaksløft med denne peppersausen.
Denne kombinasjonen er perfekt for torsk stekt i panne.
Du kan godt bruke laks/ørret eller sei til denne retten.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Stekt eller grillet fisk blir ekstra sommerlig med tilbehør av fruktig salsa og couscous.
Du kan fint bruke den rimeligere rognkjeksrognen i disse lekre munnfullene.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.