Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.
Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir mye smak som du garantert vil sette pris på.
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Lag en lammegryte slik de gjør det i Navarra i Nord-Spania. Lag dobbelt porsjon. Det vil du ikke angre på dagen etter.
Her har du oppskriften til en klassisk kinesisk rett med lam og mye annet snadder.
Med revet ingefær, sitronsaft og eplesider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Denne varianten av chili con carne er som du forstår ganske så hot. Det skyldes at du skal bruke Habanero chili. Ganske mye sterkere en vanlig chili.
En deilig gryterett med masse grønnsaker som denne er rask å lage. Lag en ekstra porsjon så har du til senere.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
Her får hvalbiffen følge av så mye godt at alle du serverer denne retten til vil ha mer.
Denne retten er oppkalt etter den svenske industrimannen Henrik Lindström som tok den med fra Russland til Sverige. Sylteagurk, kapers, løk og rødbeter i «biffene» gir masse deilig smak.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.