Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Hvis du synes utbening av kjøtt er komplisert, han du be slakteren/folk i kjøttdisken om hjelp - eller kjøp en ferdig surret stek. Den kan du åpne, fylle og surre på nytt. Smaken er uansett sikret.
Denne lammegryta smaker fortreffelig og grønnsakene du skal bruke gjør retten til et stort måltid.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Mens terracottagryta koser seg i komfyren kan du lese en god bok, vaske bilen, se en film eller noe annet du synes er festlig.
Legger du skiver av lammelåret på grillen etter at du har marinert det, kan du glede deg og dine til et festmåltid.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille, når smaken nye høyder.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir mye smak som du garantert vil sette pris på.
Dette er en av de lekreste kjøttgrytene som finnes. Høst lovord med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten à la Burgund, Boeuf bourguignon.
Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
En veldig spennende oppskrift på fårikål fra Makedonia som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.
Her får du oppskriften på den klassiske fårikålgryta. Følg den enkle oppskriften og gled deg til resultatet.
Med kalv til hovedrett blir det en smakfull middag fordi du graver den i portvin. Det tar litt tid, men du vil oppleve at det er er det verd.
I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus.
Kalvekjøtt er deilig, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Gå innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
Tacos al pastor er rimelig imponerende. Denne simple gateretten fra Mexico er både fullpakket på smak og på historie. Perfekt til å servere dine middagsgjester.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Juleskinke er et kjærkomment innslag på julelunsj- eller frokostbordet, eller servert som middag på en av juledagene. Deilig smak av skinke som vekker minner fra barndommen for mange.