Kalvekoteletter med masse godt tilbehør av grønnsaker er et festmåltid.
Kalvekoteletter med masse godt tilbehør av grønnsaker er et festmåltid.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Du skal bruke kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. Det blir en rett med deilig smak på både kjøttet og sausen.
Denne gryteretten er fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak som garantert gjør deg og dine gode og mette. Følg oppskriften så får du en smaksopplevelse.
Denne menyen er komponert av Tom Victor Gausdal, som ble sølvmedaljevinner Bocuse d'Or 2005.
Når du kombinerer den nydelig kalvefilet med jordskokkpuré, ristet østerssopp og minisavoykålda, kan du venner til middag.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
Italia er opphavet til saltimbocca. Nærmere bestemt området rundt Roma, men den lages i flere deler av Sør-Europa hvor denne kombinasjonen av mørt kalvekjøtt, spekeskinke og salvie finnes.
Kalv smaker alltid godt, og da spesielt med nyhakket gressløk i saus.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Denne deilige gryteretten smaker deilig, og er perfekt til middag når du er sulten.
Denne varianten av chili con carne er som du forstår ganske så hot. Det skyldes at du skal bruke Habanero chili. Ganske mye sterkere en vanlig chili.
Liten tvil om at kalvefilet er en delikatesse. Når den får følge med masse annet godt tilbehør blir middagen garantert minnerik.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.