Okse og kalvekjøtt

oppskrifter.webp

Med okse- og kalvekjøtt kan du lage de deiligste retter enten i steikepanna, i steikeovnen på grillen eller i gryta

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 1 time 20 minutter

    Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne grillretten.

  • 1 time 20 minutter

    Det er både morsomt og vellykket å bruke gresskaret som gryte. Denne utgaven er ikke bare sunn siden den har svært høyt innhold av grønnsaker, men også skremmende god.

  • 1 time 25 minutter

    Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.

  • 1 time 30 minutter

    Dette blir en vinner på middagsbordet når du serverer oksefileten med en god béarnaisesaus og hjemmelaget pommes frites.

  • 1 time 30 minutter

    Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lang og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.

  • 1 time 30 minutter

    I Spania lages lapskaus med en litt annen vri enn de den vi er vant med her hjemme.

  • 1 time 30 minutter

    Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Vi garanterer en stor smaksopplevelse.

  • 1 time 30 minutter

    Her er en oppskrift på kalvestek fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør klassikeren enda mer lekker.

  • 1 time 30 minutter

    Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.

  • 1 time 30 minutter

    Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.

  • 1 time 30 minutter

    Festlige lag fortjener de lekreste retter laget av deilige råvarer slik som kalv. Forbered deg på storinnrykk og prøvekjør festfin kalvestek.

  • 1 time 40 minutter

    Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.

  • 2 timer

    Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.

  • 2 timer

    Når kalvekjøtt er så godt, må selvsagt kalveskankene være enda bedre. I hvert fall gir de en helt unik dybde til en enkel italiensk klassiker som denne.

  • 2 timer

    Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

  • 2 timer

    Mer klassisk enn dette blir knapt en middag: Oksestek med rødvinssaus. Følg denne enkle oppskriften, og du er garantert suksess.

  • 2 timer

    Dette er en av de lekreste kjøttgrytene som finnes. Høst lovord med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten à la Burgund, Boeuf bourguignon.

  • 2 timer

    Med kalv til hovedrett blir det en smakfull middag fordi du graver den i portvin. Det tar litt tid, men du vil oppleve at det er er det verd.

  • 2 timer

    I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus.

  • 2 timer

    Kalvekjøtt er deilig, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Gå innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.

  • 2 timer

    Lager du denne retten med oksefilet, blir du kåret til familiens absolutt beste kokk. Sausen lager du tidlig på dagen, eller dagen før.

Forsiden akkurat nå
Helfransk hvitvinskupp
+
Ukens vin

Helfransk hvitvinskupp

Denne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet
+

Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet

Andrea Selvaggini på Savage er Michelinkokken som er mer berømt i utlandet enn i Norge. Han gjør nå grep for å nå flere norske gjester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette blir ikke hverdagsmiddagen
Dagens rett

Raskere enn dette blir ikke hverdagsmiddagen

Ovnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på grillet makrell med eksotisk følge
Dagens rett
Grillet makrell med ertehummus

By på grillet makrell med eksotisk følge

Vårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.

Les hele saken