Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Denne deilige gryteretten smaker deilig, og er perfekt til middag når du er sulten.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Slik steker du denne biffen som har fått det litt pussige navnet. Med sjøkreps eller hummer og bakt potet smaker den deilig.
Kalvefilet har mild og fin smak og er utrolig mør. Med bakt tomat, sellrerirot, lime-potetpuré og calvadossaus blir middagen minnerik.
Tykke biffer blir veldig gode og saftige, disse blir enda bedre med vinkokte poteter og sprø gratinering
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.
Denne britiske klassikeren må prøves om du ikke har gjort det ennå.
Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.
Du kan lage denne oksegryten i en vanlig gryte med lokk også hvis du ikke har en taginen, den klassiske koniske terrakottagryten.
Denne kjøttgryta er inspirert av en verdensberømt fransk klassiker - Boeuf Bourguignon. Den egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
Tajine heter denne retten i Marokko og er egentlig navnet på den spesielle gryten retten lages i.
I USA er denne retten kjent som Western Beef and Rice Casserole - derav navnet cowboygryte på norsk.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne superenkle og smaksrike grillretten.
Denne oppskriften med indrefilet og full pakke er som skapt for et festmåltid.