Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Erter og brokkoli setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
Innbakte pølser er kosemat for store og små. Morro er det og, da alle kan velge sitt eget fyll.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Skal du lage pølser selv, skal du prøve disse med akevitt og rosiner. Vi kan love deg en annerledes pølse enn de du er vant med. Her er oppskriften.
Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
Inspirasjonen til denne oppskriften kommer fra en som flittig bruker sumac, nemlig den inspirerende kokeboklegenden Yotam Ottolenghi.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
Grove gode pølser som løkpølser eller hvitløkpølser er definitivt snadder.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage.
Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Enklere pølserett enn dette skal du lete lenge etter. Men bacon og ost blir det fort en liten fest.
Empanadas er deilig kjøttfyll innbakt i deig. Det er nesten som en liten innbakt pizza. Denne oppskriften er fra Chile.
Legg chilipølsene i en gryte sammen med tomater, tomatpuré, eplemost og krydder så kan du bare glede deg.
Pølser og epler, det har du kanskje ikke tenkt passer. Da skal du forsøke denne retten. Garantert suksess.