En kyllinggryte som i Kashmir, der hvor Nord-India og Nord-Pakistan møtes, er full av varme og aromatiske kryddere.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En kyllinggryte som i Kashmir, der hvor Nord-India og Nord-Pakistan møtes, er full av varme og aromatiske kryddere.
Denne retten kan bli din neste favoritt. Kylling i curry der du sper på med grønnsaker og fløte smaker utrolig godt.
Ovnsbakt kylling med makaroni er ikke kjedelig. Retten et veldig godt utgangspunkt for en smaksrik hverdagsrett som barn i alle aldre vil elske.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Denne kyllingcurryen henter inspirasjon fra Myanmar.
Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder. Du kan også bruke stekepanne
Kylling er manges favoritt, lettvint og tilgjengelig som råvaren er, også som økologisk. Du bør prøve Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker.
Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.
Server den berusede kyllingen med ris og kokossaus for en skikkelig karibisk fest.
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdigmarinerte og stekte kyllingvinger. Følger du Hellstrøms oppskrift får du en helt annen smaksopplevelse.
Når syrlige epler, sennep og bacon slår følge med kyllingfileten, da får du et måltid som vil glede rundt bordet.
Lag et deilig smørbrød med lun kyllingfilet og pesto. Fungerer som lunsjrett eller en lettere middag.
En pose bearnaisesaus kan være en god basis for saus til kylling. Bland pulveret med vann, crème fraîche, eple og chili. Server med brokkoli og ovsbakt søtpotet.
Dette er retten for deg som liker både kylling og paprika. Ferdig på 30 minutter.
Finn frem leirgryta og la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.
Denne kyllingretten er proppfull av smaker. Derfor trenger du bare godt brød ved siden av.
Når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde - her med kylling, sopp, chorizo og krabbe.
Legg kyllingfileten på grillen og la den den få følge av pasta med smak av hjemmelaget spinatpesto.
Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.