Dette er en rett hele familien liker. Enkel å lage og med masse smak. Spaghetti alla Carbonara blir enda bedre hvis du bruker egg, bacon og fløte i tilegg.
Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Denne moderne retten er populær over hele Italia. De tre hovedingrediensene passer godt sammen, og retten er rask og enkel å lage.
Spaghetti alla Bottarga heter denne klassiske retten fra Sardinia i Italia.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Denne retten heter spaghetti alla Carrettiera i Italia.Uttrykket alla carrettiera betyr som kjerrekuskene lager den. Romerne påstår at de oppfant denne retten, men det gjør også napolitanerne og sicilianerne.
Farfalle er en pastatype formet som en sløyfe eller sommerfugl. Her får de følge av tunfisk etter en italiensk oppskrift.