Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Pai er fantastisk godt, og det er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Her som kyllingpai med ost og bacon.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.
Krabbe og lasagne passer det sammen? Det gjør det avgjort og vi kan love deg at det smaker himmelsk.
En deilig rett med pasta og reker. Du kan servere den etter 15 minutter
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
En ekte carbonara skal ha bacon, men røkt skinke er litt mindre salt og fungerer like godt.
Spagetti carbonara, en ekte italiensk favoritt, tar deg under 20 minutter å lage. Her har du oppskriften.
Til din nye favorittpasta trenger du bare 20 minutter og det du har i kjøleskapet. Bacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Det er ingen grunn til at enkle retter ikke skal smake mye og godt. Her er det fullkornpasta, spkeskinke og pesto som sammen bidrar til at selv det enkleste blir det beste.
Casarecce er en søritaliensk pastatype som er en rullet makaroni. Den er perfekt i oppskrifter med saus.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Selv om Margherita er en svært enkel pizza med sine få ingredienser, er den kanskje litt vanskelig å få til. Dette klarer du fint, bare følg oppskriften nøye.
En deilig rett der tomatene spiller hovedrollen og pastaen passer utmerket til når den får følge med når de røde er ferdige i ovnen.
Pasta er manges favoritt. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på når du legger til broccolisaus.
Så enkelt og så godt kan en pastarett uten kjøtt smake.
Her oppskriften på en calzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager den på tre kvarter
Denne pizzasausen er herlig enkel og smaker himmelsk av tomat og basilikum.