Hjemmelaget pizza blir eventyrlig med kjøttboller. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Hjemmelaget pizza blir eventyrlig med kjøttboller. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
En svært lettvint rett som likevel byr på mye smak fra råvarene. Dessuten en perfekt restemiddag.
En pai er lett mat både å lage og å spise. I denne oppskriften bruker vi røkelaks, som gir en ekstra god smak på paien. Du kan også kjøpe ferdig paideig.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti. Og den hjemmelagete tomatsausen smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus.
Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff, hvitløk- og urtesaus får du toppkarakter rundt bordet.
Bruk en halvtime på å sette en pizzadeig. Det får fu absolutt igjen for. Denne er pizzaen er med kylling, mozzarella og andre godsaker.
En enkel grateng å lage. Dessuten med mye smak som kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.
Pizzaen blir superenkel og ikke minst ekstra eksotisk med reinskav, oregano og granateplefrø.
Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.
Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Har du lyst på en lasagne, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Den klassiske amerikanske pastaretten mac 'n cheese er virkelig kosemat. En favoritt blant både voksne og barn.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.