Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Nydelig kremet pasta med laks som vil slå an hos alle i familien.
Ikke rart alle elsker denne pastaretten. Carbonara er en av de enkleste pastarettene, og samtidig en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.
Denne fyldige pastaretten med sei og agurk er perfekt sommermat.
Får du tak i bekkørret skal du prøve denne oppskriften med cannelloni, en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Den er lettere å lage enn du tror.
Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Pizza smaker aller best på grillen - den høye temperaturen gjør at du kan oppnå pizzaperfeksjon i bakhagen.
Hvit pizza er fantastisk god. Kremete og fyldig rørosrømme gjør seg utmerket sammen med lett-grillet squash, og med deilig hint av løk og sitrus.
I denne pizzaoppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon. Dette er ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat. Bør oppleves.
Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Du må ikke trene til Birken for å klare denne. Birkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Den er lett å lage og smaker fantastisk.
Drømmer du om middelhavet og hør lyst på en pizza derfra? Vi har oppskriften så slipper du flybilletten.
Til tross for at pizza er det enkleste du kan lage selv, velger de fleste å raske med seg ukens pizzamiddag fra frysedisken. Ta en liten dugnad og nyt sammen.
Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.