Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over. Her får du en oppskrift med lasagne med pesto og brokkoli.
Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over. Her får du en oppskrift med lasagne med pesto og brokkoli.
Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Dette er en smakfull lasagne som du riktig nok bruker litt tid på, men det får du du setter den på bordet og smaker.
Pai er veldig populært og tilsvarende enkelt å servere. Denne blri ekstra god hvis du følger vår oppskrift.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Bruk en halvtime på å sette en pizzadeig. Det får fu absolutt igjen for. Denne er pizzaen er med kylling, mozzarella og andre godsaker.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Pizza fire årstider quattro stagioni er en av de mest populære kombinasjonene. Med denne vegetarutgaven er det ingen som tenker at den er uten skinke.
Denne berømte retten er veldig enkel å lage. Du lager både fyll og saus fra grunnen. Derfor kommer den til å smake ekstra godt.
Denne pizzaen smaker herlig. Det vil du oppleve etter å ha smakt den. Vi er overbevist om at det ikke blir siste gangen du serverer denne.
Her er pizzaen som hele familien vil elske. Dessuten er hjemmelaget bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Du blir en pizzakokk det blir etterspørsel etter.
Maqluba eller maklouba serveres ofte opp-ned slik at det dannes et attraktivt mønster, men smaken blir like god om det visuelle mislykkes. Den skal imidlertid ikke røres i underveis for at alle de gode smakene skal smake sammen.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Få retter løfter stemningen rundt middagsbordet som en lasagne. Her får den følge av en frisk salat.