Capelli d`Angelo er tynn pasta. Du kan bruke spagetti. Deilig til hummer
Capelli d`Angelo er tynn pasta. Du kan bruke spagetti. Deilig til hummer
Pastaretter er for mange førstevalget når lettvinte middager skal på bordet. Dagens variant er imidlertid ikke blant de vanligste.
Verdens enkleste pastarett er proppfull av smak takket være den italienske ansjossausen, colatura di alici.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Røkelaks kan brukes til så mangt og passer også godt sammen med pasta.
Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne. Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
Denne pai-kombinasjonen sikrer masse smak og god metning.
Her er pizzaen som er en innertier hos hele familien, og hjemmelaget er mye bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Garantert suksess.
Du må prøve denne pizzaen med tynne lammeskiver. Rask å lage og smaker herlig.
Dette er en pizza barna vil elske. De kan legge på hva de har lyst på. At de blir veldig fornøyd kan vi garantere.
Her er pizzaen som hele familien vil elske. Dessuten er hjemmelaget bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Du blir en pizzakokk det blir etterspørsel etter.
Manakish eller manakeesh er det selvsagte midtpunkt i en libanesisk meze - småretter som start på et større måltid eller et måltid i seg selv.
Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.
Pizza er lettvint. Spesielt hvis du slipper å bake pizzabunnen. Kjøp en pakke med tortilla og prøv noe nytt. Retten er ferdig på 10 minutter.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
En pizza med søtere topping er perfekt som kveldskos.
Toscana er ikke pizza-land, men de kan varte opp med pizza med mye smak - som her med både trøffel og sopp.
La seien få følge med pasta, tomat og basilikum. Du lager det hele på 20 minutter.
Denne retten kan lages enten med store pastaskjell eller ferdig-tortellini fra butikken.
Denne sicilianske pastaretten er som skapt for den som elsker smaken av ekte pistasjnøtter.