Det finnes knapt noe bedre på sensommeren enn krabbe. Når du lager en herlig salat av den blir den raskt familiens favoritt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Det finnes knapt noe bedre på sensommeren enn krabbe. Når du lager en herlig salat av den blir den raskt familiens favoritt.
Du trenger bare denne salaten når du har rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller spekemat. Den kan også serveres med vegetariske alternativer.
I dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften med saftig roastbiffsalat.
Pasta blir du aldri lei og den smaker like godt kald som varm. Til denne salaten kan du selvsagt bruke pastarester fra dagen før
Du kan selvsagt snike inn noen sprøstekte baconskiver men det er ikke nødvendig.
En deilig salat med reker og kreps som du garantert vil lage flere ganger.
En lun salat med gode ingredienser frister med mange smaker.
Salater hører ikke kun sommeren til. Denne lune byggsalaten med grillede beter, stekt sopp og ristede hasselnøtter er proppful av smak og næring. Trøffelvinaigretten gir et ekstra lite smaksløft.
En mettende salat som mange vil like.
Denne potetsalaten passer godt til spekemat, grillmat og røkt skinke samt makrell.
Her har den greske salaten fått helt andre ingredienser, som i tillegg tilberedes i ovnen. Den kan derfor serveres lun.
En salat som hører sommeren til. En deilig salat med skinke som alle kommer til å like. Her er oppskriften.
Salat med skinke kan du bruke som forrett og hovedrett. Denne blir ekstra fargerik hvis du følger opp skriften som du får her.
En salat behøver verken kjøtt eller ost for å være mettende. Som i dette tilfellet. Det hjelper selvsagt på at den er basert på poteter.
Denne varme salaten lager du på en halvtime. Passer veldig godt som hovedrett. Her er den enkle oppskriften.
Her har du en rask, lett og veldig god pastasalat når det er knapt med tid. Bruker du fullkornpasta blir middagen sunnere.
Domatosalata me potates heter retten på gresk som passer like godt alene som til fisk eller kjøtt.
Råkost er perfekt til sjømat som fiskekaker, fiskeboller, stekt eller kokt fisk. Dessuten et selvfølgelig innslag på et koldtbord.