Her får du oppskriften til en suppe som en av Norges fremste kokker har komponert, nemlig Odd Ivar Solvold. Du skal lage en suppe med potet chorizopølse.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her får du oppskriften til en suppe som en av Norges fremste kokker har komponert, nemlig Odd Ivar Solvold. Du skal lage en suppe med potet chorizopølse.
Lag en linsesuppe som virkelig smaker med deilige ingredienser som blant andre ingefærrot, kokosmelk, koriander og hvitløk. Det blir en vegetarrett som det suser av.
Dette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende. Perfekt når økonomien er stram.
Denne fyldige suppen har også et perfekt lite kick fra spansk paprikapulver.
Legg laksefiletene i stekepanna sammen med grønnsaker og krydder og du har en rett som alle vil like.
Denne suppa har mye smak. Dessuten er den lett å lage på en hverdag. Du behøver ikke koke høna eller kraften selv, men selvgjort er som alle vet velgjort..
Engelskmennene har selvfølgelig sin variant av denne suppen, og i den er selvfølgelig denne anvendelig grønnsaken med.
Denne fiskesuppen kan alle klare. Den er dessuten så fristende at det kan lønne seg å lage dobbel porsjon.
Kald rødbetesuppe er en typisk sentraleuropeisk sommerfavoritt som kan serveres med stekte eller kokte poteter for økt metthetsfølelse.
Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.
Gjør det enkelt med kjøttsuppe av rester etter helgen eller lammekjøttdeig, bønner og grønnsaksblanding. Mett blir du også.
Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk.
En veldig tradisjonsrik suppe fra Mallorca som har slektskap med pancotto. Begge navnene betyr på "kokt brød".
Denne herlige suppen av vestafrikansk opprinnelse smaker fortreffelig sammen med ris eller brød.
Raskt og enkelt lager du denne retten som nesten gjør seg selv. Du kan like gjerne servere den kald på varme sommerdager.
Proff skalldyrsuppe lager du med god kraft fra butikken lager du på 30 minutter.
I denne gryta skal ha du steinbit og skjell og ikke bare det. Mange andre ingredienser som gir mye smak, skal også med.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.