Dette er Vertshuset Skarven i Tromsø sin egen og deilige oppskrift på fiskesuppe.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er Vertshuset Skarven i Tromsø sin egen og deilige oppskrift på fiskesuppe.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Har du minner om den ertesuppa som mormor laget og som du syntes verdens beste? Da vet du at du skal bruke denne oppskriften.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker. Eller kanskje du har rester av salt eller røykt kjøtt du ønsker å bruke?
En deilig suppe der laksen og blåskjellene får smak og farge av safran.
Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Skal du skape ekte meksikansk stemning kan du servere nachos eller guacamole ved siden av denne tomatsuppa.
Denne suppen gir deg og dine masse god smak for en forholdsvis liten innsats. Hvilken type fisk du bruker er opp til deg. Kanskje noe fra fryseren.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?
Denne suppen er god og mettende. Dessuten veldig enkel å lage. Server grovt brød ved siden av.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.
Denne deilige retten er kompnert av de kjente kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen.
Lag en deilig suppe med hummer og blomkål. Litt eksklusivt, men du verden så godt det smaker. Og så raskt å lage. Ferdig på en halvtime.
En indiskinspirert lett krydret og fyldig suppe som passer alle ganer.
Nyt denne enkle, men gode nudelsuppen med ingefær, karri og grønnsaker.
Etter en lang dag i vær og vind, er det denne suppen sjelen din trenger. En ekte Lofotfiskesuppe, proppfull av næring.