Jordskokksuppe er lettlaget, ca 20 minutter, og passer som forrett og hovedrett. Ikke nok med det - du kan helle den på termosen og ta den med på tur.
Jordskokksuppe er lettlaget, ca 20 minutter, og passer som forrett og hovedrett. Ikke nok med det - du kan helle den på termosen og ta den med på tur.
Italiensk minestronesuppe er en herlig smaksrik suppe der du finner en rekke deilige ingredienser. Her har du oppskriften.
Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.
Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser
Kombinasjonen av gulrot og koriander blir til en deilig suppe.
Trodde du at appelsin, gulrot og ingefær ikke passer sammen? Prøv denne oppskriften så innser du raskt at du tok feil.
Denne suppa lager du på 15 minutter. Erter og svinekjøtt er hovedingrediensene, samt noen andre som du lett finner i nærmeste dagligvareforretning.
På portugisisk blir gresskarsuppe Sopa de abóbora, og med eggelegering blir den ekstra fyldig og mettende.
Lag en deilig gresskarsuppe. Strandsnegler som du kan plukke selv i fjæra. De legger du på spyd over suppeskåla.
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Gresskarsuppe med Harissa er tøffe saker som du helt sikkert vil sette pris på.
Slik lager du enkelt en deilig gratinert løksuppe som alle rundt bordet vil like.
Denne suppa er ganske så genial. Du kan ha den iskald på termos som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken. Men den duger også som varm på en kald vinterdag.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
Denne deilige suppen er kjapp å lage, og ikke minst den smaker fortreffelig.
Poteten gjør seg godt i både varme og kalde supper, og fungerer både som en jevner og gir ofte mer mat til suppen. Derfor skal du prøve denne franske grønne potetsuppen.
Her har du oppskriften på en varmende, mettende og ikke minst næringsrik grønnsakssuppe
Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.
Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.