Denne oppskriften har vi fått fra Publiko i Oslo hvor den er en av flere vegetaralternativer på deres meny bestående av småretter.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne oppskriften har vi fått fra Publiko i Oslo hvor den er en av flere vegetaralternativer på deres meny bestående av småretter.
Huevos rancheros er en herlig mettende vegetarrett som kan nytes når som helst på døgnet, dog smaker den trolig aller best til frokost dagen derpå.
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Kjøtt er helt unødvendig i en burrito, men om du bruker rester av tidligere kjøttmiddager, kan de som vil velge det.
Spander litt krefter på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål.
Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Dette er et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Det gir deg garantert energi og godt humør.
Risotto kan du lage i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.
Dette er en typisk bengalsk rett - altså fra Bangla Desh tidligere kalt Bengal, som lå i det nordøstre India - som passer godt til kjøtt eller fisk.
Lag en lettvint og god gryterett med løk, gulrøtter, hodekål og eple. Server den med en fyldig karridipp og kokte poteter. Dette blir en deilig vegetarhverdagsmiddag.
Dette er et populært tillegg i Kora til alt fra fiskeretter til kjøtt og sandwich. Selvfølgelig er den vegetarisk.
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
Du kan lage mye godt med gresskar. Disse lappene smaker deilig. Pass på å lage mange.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Dette er en grønn vri på den portugisiske klassikeren Bacalhau à Brás, for mange kjent som hvit bacalao. Her er fisken byttet ut med grønnsaker. Gå på jakt i ditt eget kjøkken etter skrell, skalker og grønnsaksrester for en koselig nullsvinn-rett.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Gyoza kan dampes eller friteres. Begge deler er supergodt. det eneste du trenger ved siden av er en dip.
En indiskinspirert potetgryte er rask og smaksrik hverdagsmat.
Lag denne deilige gratengen med blomkål som får følge ev en like deilig saus .
Denne retten er vegansk. Aller viktigst er at den smaker godt, er nærmest umulig å mislykkes med og koster svært lite.