På bare 30 minutter lager du vegetarisk thaigryte med masse deilige smaker.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
På bare 30 minutter lager du vegetarisk thaigryte med masse deilige smaker.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Her kommer en delikatesse fra Maharashtra. Ypperlig sammen med kokt ris og en grønnsakrett
Tre en rekke deilige grønnsaker på grillspyd og lag romescosaus til. Må du ha kjøtt, kan du spe på med litt spekeskinke..
Vil du ha noe lett, godt og mettende skal du prøve Jamie Olivers spinatlinser. Den er garantert en suksess på middagsbordet.
Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Legg den deilige fennikelen i ovnen og la den den godgjøre seg før den får et dryss av osten.
Strata er en amerikansk ovnsrett som også er en super måte å få brukt brød- og grønnsakrester på.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Lage en skikkelig hot pytt i panne med hvitløk, chili og paprika. Vi lover vi at smaken sitter lenge.
Disse grillede grønnsakene passer utmerket til de fleste andre tingene du legger på grillen.
En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk - inspirert av Yotam Ottolenghi.
Mujaddara eller mujadara er en veldig tradisjonell rett i den arabiske matkulturen. Uten kjøtt er den hverdagskost, men like fullt en fest for smaksløkene.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnhet og gode smaker.
Aubergine, hummus og halloumi gjør disse sandwichene ekstra mettende - helt uten kjøtt, men altså ikke veganske.
Frisk purre koker vi forsiktig og serverer dem rykende varme med en enkel hollandaisesaus som forrett. Her har du oppskriften på begge deler.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
I dag serveres lasagne uten de tradisjonelle lasagneplatene. En ren vegetarrett med andre ord. Med den gode smaken i behold.
Nasu Dengaku er den japanske betegnelsen på denne retten hvor en søt miso-glaze gir smak til aubergine som enten grilles eller pannestekes.
Her spiller brokkoli hovedrolle. Hva er vel ikke mer populært for små og store enn burgere.
Denne vegetarretten er virkelig hot. Du skal nemlig bruke store chilipepper sammen med fetaosten og annet godt tilbehør.