Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Denne magnumen vil du gjerne ha i huset
Godbiter i pollisten

Denne magnumen vil du gjerne ha i huset

Den er både knallgodt priset og en drøm å drikke. Den finnes også i normalflaske og ikke minst som en unik rosevin.

Les hele saken
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken
Denne herlige chiantien fungerer til mer enn pasta
+
Ukens vin

Denne herlige chiantien fungerer til mer enn pasta

Her får du så deilig sangiovesekarakter som du kan forvente for denne prisen.

Les hele saken
Lag ravioli slik en italiensk mamma gjør det
Dagens rett
Gresskarravioli

Lag ravioli slik en italiensk mamma gjør det

Hjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert Adriana Salsis som kan sin pasta.

Les hele saken
Når Oslo åpner, øker vi vår kursaktivitet – derfor trenger vi deg
LEDIG STILLING

Når Oslo åpner, øker vi vår kursaktivitet – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.

Les hele saken
Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Råstekt nepe med auberginesaus

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger

Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.

Les hele saken
Han tar albariño er stykke lenger
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Han tar albariño er stykke lenger

Vinene til Rodrigo Méndez er så langt unna den lette og fruktige albariño-stilen som forbindes med Rias Baixas, det er mulig å komme.

Les hele saken

Kommende kurs

Prøv denne favoritten fra Brussel
Dagens rett
Blåskjell og pommes frites - moules frites

Prøv denne favoritten fra Brussel

Du stusser kanskje over at pommes frites serveres til blåskjell, men faktum er at den er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.

Les hele saken
Lag denne fargerike varianten av falafel for en ny og spennende opplevelse
+
Klubbkokken serverer
Rødbetfalafler

Lag denne fargerike varianten av falafel for en ny og spennende opplevelse

Rødbeter gir både mer farge, høyere næringsinnhold og god smak til disse fantastiske vegetarbollene

Les hele saken
De røde vinene slåss om oppmerksomheten
+
Tester
Nyheter vin spesialpol april 2021

De røde vinene slåss om oppmerksomheten

At tysk pinot noir er i verdensklasse, får du bevisene på her. Noen riktig strålende rieslinger finner du også.

Les hele saken
Irish for den som ikke liker whisky
Ukens drink
Galliano Hot Shot

Irish for den som ikke liker whisky

En vaniljeduftende likør gjør denne kaffedrinken ekstra innsmigrende. Vil du ha ekstra trøkk, velger du espresso i stedet for vanlig kaffe.

Les hele saken
Klippfiskgryte slik italienerne elsker den
Dagens rett
Italiensk fiskegryte med klippfisk

Klippfiskgryte slik italienerne elsker den

Klippfisk kan brukes til så mye mer enn bacalao. Denne oppskriften på klippfiskgryte kommer fra Liguria i Italia.

Les hele saken

Articler - section 23 Right

I dag er pastaretten ekstra god - og kjempesunn
Dagens rett
Pasta med broccolisaus

I dag er pastaretten ekstra god - og kjempesunn

Denne pastaoppskriften får selv de mest innbitte grønnsakstvilerne til å fråtse i godsakene.

Les hele saken
Så lett får du suksess
Ukens kake
Enkel suksessterte

Så lett får du suksess

En sprø og veldig lettlaget utgave av denne kakefavoritten for mange.

Les hele saken
Brokkolisuppe blir et festmåltid med denne oppskriften
Dagens rett
Brokkolisuppe med reker

Brokkolisuppe blir et festmåltid med denne oppskriften

Kombinasjonen av kremet suppe og salte reker er knallgod. Kanskje har du rester etter helgens skalldyrfest. Du trenger bare litt brød ved siden av.

Les hele saken
Pris våren med denne friske drinklassikeren
Ukens drink
White Lady

Pris våren med denne friske drinklassikeren

Gin og sitron er smaksretningen for denne mer enn hundre år gamle drinkoppskriften som i løpet av tiden har fått flere justeringer.

Les hele saken
Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken
Disse kjøttbollene er det skikkelig fart i
Dagens rett
Hotte kjøttboller med mandelpotetpuré

Disse kjøttbollene er det skikkelig fart i

I dag piffer vi opp de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré. Drikkeforslag følger selvfølgelig med.

Les hele saken
Alle elsker pannekaker med hjemmelaget blomkålsuppe
Dagens rett
Grove pannekaker og blomkålsuppe

Alle elsker pannekaker med hjemmelaget blomkålsuppe

Trå til med en skikkelig hverdagsfestmeny i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.

Les hele saken
Søndagsmiddagen blir en god gammeldags hønsesuppe
Dagens rett
Hønsesuppe med melboller

Søndagsmiddagen blir en god gammeldags hønsesuppe

Det er skammelig hvor dårlig hønsekjøttet utnyttes. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften.

Les hele saken

Articler - section 29 Left

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas
Godbiter i pollisten

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas

Vi snakker om tradisjonelle greske vinstiler med en tvist som gjør at de virkelig står ut og gir mersmak.

Les hele saken
Denne rødvinen er et aldri så lite kupp
+
Ukens vin
Deilig sure, søte, mørke og fyldige nyheter i månedens spesialutvalg
+
Tester
Nytt øl og mjød spesialpol april 2021

Deilig sure, søte, mørke og fyldige nyheter i månedens spesialutvalg

Tiden er kommet for nytt slipp i Vinmonopolets spesialutvalg, og her er det mye å glede seg over! På toppen troner en herlig, balansert mjød.

Les hele saken
Varm opp til grillsesongen med kylling satay
+
Klubbkokken serverer
Kylling satay med peanøttsaus og agurksalat

Varm opp til grillsesongen med kylling satay

Enten du går for kullgrill, gassgrill, engangsgrill eller grillpanne er disse sprøstekte kyllingspiddene i fyldig peanøttsaus en sikker vinner.

Les hele saken
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken
I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Gult er fortsatt kult og sammen med grønt vårens farge - her får du alt i en og samme munnfull
Ukens kake
Sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn

Gult er fortsatt kult og sammen med grønt vårens farge - her får du alt i en og samme munnfull

Søtt, syrlig og kaldt i skjønn forening med seig nøttebunn. Det blir vanskelig å holde fingrene unna.

Les hele saken
Disse vinene vil italienerne helst ha for seg selv
Godbiter i pollisten

Disse vinene vil italienerne helst ha for seg selv

Men disse sommelierfavorittene finnes altså et tastetrykk unna, og vil garantert by på mye god vinopplevelse.

Les hele saken
Ny rosa nebbiolo-utfordrer: denne kommer du til å like
+
Ukens vin

Ny rosa nebbiolo-utfordrer: denne kommer du til å like

Dessuten er den veldig godt priset. Våren og sommeren er sikret.

Les hele saken

Articler - section 34 Left

Egg til overs etter påsken? Lag deilige fylte franske bokhvetepannekaker
+
Klubbkokken serverer
Franske bokhvetepannekaker

Egg til overs etter påsken? Lag deilige fylte franske bokhvetepannekaker

De kan fylles med det meste av kjøleskapsrester. Enten du skal spise deg ut av hytta eller sitter med påsketomt kjøleskap.

Les hele saken

Articler - section 34 Right

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken

Articler - section 35 Left

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Articler - section 36 Left

Her får du både brukt litt egg og et lite akevittkick i samme munnfull
Ukens drink
Meir Royal Fizz

Her får du både brukt litt egg og et lite akevittkick i samme munnfull

Fargen er dessuten perfekt påskegul. Men aller viktigst er at det smaker knallgodt.

Les hele saken

Articler - section 36 Right

Slik får du brukt opp alle eggene du har kjøpt inn
Guide
Oppskrifter med egg

Slik får du brukt opp alle eggene du har kjøpt inn

Til påske står egg øverst på innkjøpslisten. Så det kan fort bli for mye egg, men her får du tips til gode måter å bli kvitt overskuddet.

Les hele saken

Articler - section 37 Left

Med denne desserten får du dekket godtesuget  - og litt til
Ukens kake
Caketail med sjokolade, pasjonsfrukt og Baileys Salted Caramel

Med denne desserten får du dekket godtesuget - og litt til

Kremete fyldig, syrlig, søtt og salt i hver munnfull.

Les hele saken

Articler - section 37 Right

By på en skikkelig påskefrokost
Guide

By på en skikkelig påskefrokost

Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

Les hele saken

Articler - section 38 Left

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken

Articler - section 38 Right

Herlig smak av Piemonte for en rimelig penge
+
Ukens vin

Herlig smak av Piemonte for en rimelig penge

Valget er ditt: En veldig klassisk-tradisjonell barbera i flaske eller boks. Eller en lekker minibarolo som en svært gunstig pris.

Les hele saken

Articler - section 39 Left

Det skal godt gjøres å overgå denne vinen
Godbiter i pollisten

Det skal godt gjøres å overgå denne vinen

Gresk vin er i vinden, og denne tilhører det ypperste blant de hvite. En lekkerbisken som lages i svært små kvanta.

Les hele saken

Articler - section 39 Right

La deg friste av påskens beste oppskrifter med appelsin
Guide

La deg friste av påskens beste oppskrifter med appelsin

Påske er skiturer, kos i hytteveggen - og appelsiner. Men appelsiner kan brukes til mye mer enn det. Her får du et knippe oppskrifter med nettopp appelsin.

Les hele saken

Articler - section 40 Left

Det blir ikke påske uten lam
+
Klubbkokken serverer
Gresk lammegryte med mynte, sitron og feta

Det blir ikke påske uten lam

Med denne greskinspirerte lammegryta får du påskesola servert direkte på tallerkenen.

Les hele saken

Articler - section 40 Right

At disse finnes i så gode mengder i Norge er egentlig sensasjonelt.
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

At disse finnes i så gode mengder i Norge er egentlig sensasjonelt.

Det er det også at toppvinene i den sjeldne toppårgangen 2001 tilbys det norske markedet til internasjonalt veldig gode priser.

Les hele saken

Articler - section 41 Left

Gjør et solid vårkupp
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Gjør et solid vårkupp

Denne eksotiske hvitvinen konkurrerer med både chablis og sancerre og selges fra 1. april på billigsalg.

Les hele saken

Articler - section 41 Right

Denne søndagsmiddagen starter du med nå: Belønningen er vanvittig mye god smak
Dagens rett
Chicharron

Denne søndagsmiddagen starter du med nå: Belønningen er vanvittig mye god smak

Supersaftig svinekjøtt som får godgjøre seg i ovnen i 12 timer - og ikke nok med det. Det ligger i en marinade med masse krydder. Det er bare å sette i gang.

Les hele saken

Articler - section 42 Left

Javisst kan du bruke rødvin i blåskjellsausen
Dagens rett
Blåskjell Pica-Pica

Javisst kan du bruke rødvin i blåskjellsausen

Det gir nemlig ekstra mye smak, men du må ikke drikke rødvin til selv om det faktisk gir en artig smaksopplevelse.

Les hele saken

Articler - section 42 Right

380 bokser vurdert: Dette er årets beste påskebokser - og noen er imponerende gode tatt formatet i betraktning
+
Tester
Rødvin, hvitvin og rosevin

380 bokser vurdert: Dette er årets beste påskebokser - og noen er imponerende gode tatt formatet i betraktning

Her kan du velge mellom i alt 380 forskjellige rødviner og hvitviner. Samt en og annen rosevin.

Les hele saken

Articler - section 43 Left

Med denne drinken setter du påskestemningen
Ukens drink
Bourbondrink med appelsin og rosmarinsirup

Med denne drinken setter du påskestemningen

Her er nemlig både appelsin, rosmarin og whisky. Enkelt og knallgodt.

Les hele saken

Articler - section 43 Right

Slik luksus finner du i 180 polutsalg
Godbiter i pollisten

Slik luksus finner du i 180 polutsalg

Brunello og lam er en himmelsk kombinasjon – hva passer vel bedre i påsken?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her