Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa
Fremgangsmåte
Lag karbonader ved å blande deigen med salt og pepper. Ta pannen fra varmen og legg på en skive blåmuggost på hver burger. Hvis osten ikke lar seg dele i skiver, kan du smuldre den opp.
Bland sammen de finsnittete grønnsakene med olje og smak til med salt og pepper. Bland ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bland grønnsakene med dressingen.
Varm hamburgerbrødene og legg et salatblad samt coleslaw-tomatsalsa på hver underdel. Legg en burger med ost oppå og resten av hamburgerbrødet på toppen. Du kan også legge
Tips:
Pitabrød er også veldig godt og lettvint til burgerne. Du kan godt bruke fetost i stedet for blåmuggost.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 272.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG