Dagens rett

Sandwich med kalkun, nektarin og rød pesto

Brødmat til middag? Ja, når det er så godt som her

Brødmat til middag? Ja, når det er så godt som her

Kombinasjonen av kjøttpåplegg, tropisk frukt og rød pesto gjør denne sandwichen til noe for seg. Topp i farta eller i piknikkurven.
Redaksjonen
26 Juli 2017 - 01:05

Brødmat kan du ikke gå lei av, for det finnes så mye deilig du kan putte på skiva. Og ikke minst finnes det så mye godt brød å få tak i, med mindre du baker det selv.

Se alle våre brødoppskrifter

Flere deilige sandwicher og wraps finner du her

Lær alt om pesto og se oppskrifter her

Og her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Sandwich med kalkun, nektarin og rød pesto

Sandwich med kalkun, nektarin og rød pesto

Fremgangsmåte

  1. Smør brødskivene med litt smør og legg tynne skiver med stekt kalkunfilet på dem.
  2. Legg deretter på biter med blåmuggost, skiver av nektarin og litt salat.
  3. Topp det hele med litt hjemmelaget rød pesto og avslutt med en skive brød.
  4. Knyt gjerne en hyssing rundt sandwichen hvis du skal ta den med på tur eller ha den i matpakken.

Tips: Her har vi brukt en ferdig kalkunfilet, men du kan gjerne steke fileten selv.

Mariner kalkunfileten i litt olje, sitronsaft, krydder og urter. Legg fileten i en ildfast form og stek i ovnen på nederste rille ved 180 grader i ca. 50 minutter eller til steketermometeret viser en kjernetemperatur på 68 grader.

La fileten bli kald før du skjærer den opp. Da har du deilig pålegg som kan brukes flere dager på rad.

Flere sandwicher og wraps finner du her

Lær å lage din egen pesto

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Pesto av soltørket tomat - rød pesto

Pesto av soltørket tomat - rød pesto

Fremgangsmåte

  1. Rist pinjekjernene lett over middels varme i en tørr stekepanne til de har fått litt farge.
  2. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor utenom olivenoljen og kjør sammen med pulsknappen.
  3. Tilsett oljen litt etter litt og kjør til den får en fin konsistens.
  4. Smak itl med litt salt og pepper.

Tips: Dette er en perfekt tapasrett, til brødskiven eller i en pastarett.

Prøv noen av disse nye vriene med pesto som du lager selv

Her finner du mange kalde sauser og dip

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her