Jordskokk er en av vinterens største delikatesser, som kan spille hovedrollen, eller løfte en forholdsvis hverdagslig rÃ¥vare som oppdrettslaks til nye høyder.Â
Her kan du lese mer om jordskokk
Se alt du kan lage med jordskokk
Laks er hverdagsfisk, men får du tak i økologisk laks, får den en høyere status. Den økologiske er å foretrekke av flere grunner. Uansett hva du velger, er laksefilet som kjent svært enkel å tilberede. Det er ikke mye som skal til for å forvandle den til en «proff» rett som denne.
Og har du ikke grillpanne, blir fisken like god i en vanlig stekepanne. Det gjelder også om du ikke vil bruke laks, men heller hvit villfisk som torsk, sei, lysing eller kolje. Det er ingen grunn til å begrense seg til to fiskesorter som de fleste dessverre gjør, når det finnes så mye godt i havet.
Her finner du flere gode retter med andre typer fiskÂ
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Â