DAGENS RETT: Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet

Dagens rett Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet

(Bilde: © Miguel Merino - MSTUDIO - www.mstudio.es)

Slik lager du en ny vri med kyllingfiletene

De er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.

Det er smakfull cheddarost og bakt paprika som setter spissen på denne kyllingretten. Bakt paprika er søtere enn rå og gir derfor en rundere smak til retten. Selv om det tar litt ekstra tid, bør du investere i det, for smakens skyld.  

Til kyllingrullene anbefaler oppskriften blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene. Men du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål om du ikke får tak i disse noe mer eksklusive småkålene.

Prøv en annen oppskrift på kyllingrull

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 stk
blomsterkål/kalettes

Fremgangsmåte

Start med å koke potetene. Del paprikaene på langs i to. Bak paprikaene ved å svi dem med skinnsiden ned i tørr panne. Etter ca 15 minutter snur du dem og lar steke noen minutter til. Pakk inn i matpapir og plast og la ligge i 15 minutter. Deretter drar du av skinnet.

Tørk kyllingfiletene med salt og pepper. Bank dem flate med en kjøtthammer. Gni inn med salt og pepper. Legg en paprikahalvel og en skive cheddar på hver. Rull den sammen og surr litt bomullstråd rundt for at den skal holde seg pen under stekingen.

Varm klaret smør i en panne og stek rullene gylne på alle sider. Sett i en ildfast form i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Etter halvgått tid, hell på hvitvinen.

Rens og kok blomsterkålen i lettsaltet vann i 8 minutter. Stek dem sammen med potetene og litt ekstra smør i samme panne som kyllingen i noen minutter.

Ta vare på kraften etter kyllingrullene. Server den og rullene med poteter og blomsterkål.

Tips: Til kyllingrullene anbefaler oppskriften blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene. Men du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål om du ikke får tak i disse noe mer eksklusive småkålene.

Prøv en annen oppskrift på kyllingrull

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av

Foto: © Miguel Merino - MSTUDIO - www.mstudio.es

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen