Dagens rett

Makrell i wok med rød currypasta

Det er sannelig ikke ofte man ser makrell benyttet i en wok-oppskrift. At den tanke på steking er en svært godt egnet fiskesort er vel likevel hevet over en hver tvil. Et passende vinvalg til denne retten blir en fransk hvitvin til rimelig nøyaktig hundrelappen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Makrell i wok med rød currypasta

Fremgangsmåte

Skjær makrellen i strimler på ca 2 cm. Vend dem i maisennamel og frityrstek dem.

Stir-fry, stek raskt, hvitløken i salatolje, tilsett ingefær, aubergine, paprika, sopp, babymais og rød currypasta og stek dette raskt. Ha i grovmalt pepper, Thai fiskesaus, sukker og vann. Tilsett makrellen, smak til med Thai fiskesaus og server.

Sendt inn av

Foto: Takashi Okuzumi

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen