Eggepanne med kylling eller kalkun

Eggepanne med kylling eller kalkun

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.
  2. Hell eggeblandingen i en middels varm stekepanne.
  3. Ha i resten av ingrediensene til frittataen og sett på lokk.
  4. La pannen stå ved svak varme til retten har stivnet.
  5. Du kan også steke den ferdig i stekeovn.

Server med tomatsalat og ferskt brød.

Har du lyst til å lage en annen omelett finner du mange forslag her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Løkpanne med eller uten kjøttdeig

Løkpanne med eller uten kjøttdeig

Fremgangsmåte

  1. Bruk stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt.
  2. Løk, kjøttdeig eller bønner/linser, spisskummen, salt og pepper blandes i pannen med en gaffel og brunes litt, slik at kjøttet blir gjennomstekt.
  3. Om du bruker bønner/linser i stedet for kjøttdeig, er det ikke nødvendig å tenke på gjennomsteking.
  4. Egg, vann og salt blandes og helles over.
  5. Dryss revet ost på toppen.
  6. Til slutt finhakket paprika over.
  7. Stekes på lav varme under lokk eller i stekeovn, til egget har stivnet.

Serveres nylaget.

Tilbehør: Gjærbakst eller kokte poteter.

Sendt inn av Frukt.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Meksikansk eggerøre

Meksikansk eggerøre

Fremgangsmåte

  1. Stek først løk og chilipepper i olje til løken er blank.
  2. Visp sammen egg, salt og pepper og bland i tomatene, løk og chilipepper.
  3. Bruk forholdsvis sterk varme på pannen.
  4. Hell i eggeblandingen og dra sammen langs pannebunnen etter hvert som det stivner.

Server eggerøren varm.

Har du lyst til å lage en annen omelett finner du nage forslag her

Se alt det god du kan bruke egg til

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Frukt.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her