Lasagne vegetar

Lasagne vegetar

Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.

Fremgangsmåte

Bløtlegg lasagneplatene i vann mens du lager sausen. 

Snitt purren på langs og skyll den godt - skjær i strimler. Fres purren i smør i en kjele til det er blankt. Ha i tomatene, tomatpuré og hvitvin og cayennepepper og kok inn i minst 5 minutter. Tilsett fløte og kok til sausen tykner. Smak til med salt og pepper og finhakket frisk basilikum.

La sausen koke opp. Legg grønnsaksaus, lasagneplater og Cottage Cheese lagvis i en smurt, ildfast form. Avslutt med saus og strø osten over.
 
Stekes ved 225 grader i 30 minutter nederst i ovnen. Server lasagnen med en frisk salat ved siden av.
 
Dette er en enkel og meget velsmakende lasagne som er perfekt for vegetarianere eller for de som ønsker et lett alternativ.
 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen