Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Lammepølser trives veldig godt i selskap med couscous og den nordafrikanske harissasausen.
En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.
Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør
Denne oppskriften kommer fra det nordlige India, der de dyrker både kassia og en spesiell gulrot som er full av smak og nesten vinrød.
Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
Denne dipen kan brukes som saus til fisk eller kjøtt samt til grønnsaker.
En veldig spennende oppskrift på fårikål fra Makedonia som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.
Du kan finne ferdig utvannede og benfrie saltsild- og kryddersildfileter på glass eller boks, som gjør det superenkelt å lage denne sildedelikatessern
Stekte sildefileter med dijon- og tomatfyll er en smaksopplevelse. Med dens syrlige og søtlige smak er retten deilig til middag.
Nasu Dengaku er den japanske betegnelsen på denne retten hvor en søt miso-glaze gir smak til aubergine som enten grilles eller pannestekes.
Wok med kyllingfilet og paprika i sweet'n sour-saus er en typisk kinesisk (kantonesisk) rett som spredte seg til USA allerede på 1700-tallet. Har du ikke wok, kan du bruke en panne som leder varme godt
Her får du oppskriften på den klassiske fårikålgryta. Følg den enkle oppskriften og gled deg til resultatet.
Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med kylling som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill!. Kan også stekes.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Varm opp grillen for snart skal biffen på. Men først må du gjøre noen enkle ting med tilbehøret. Blant annet skal du lage din egen pesto for den skal biffen marineres i.
Høstens sopp gjør seg nydelig i suppe. Snøfrisk er den hemmelig ingrediensen i denne suppen som smaker aldeles fantastisk.