Fruktsalat finnes i hundrevis av varianter.I denne oppskriften har vi brukt stjerneanis, kanelstenger og klementiner. Bare følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil juble.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Fruktsalat finnes i hundrevis av varianter.I denne oppskriften har vi brukt stjerneanis, kanelstenger og klementiner. Bare følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil juble.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
La seien få følge med pasta, tomat og basilikum. Du lager det hele på 20 minutter.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Enten du har bakt for mye selv eller har kjøpt ferdigbakst, er denne oppskriften en fin måte å variere inntaket av pepperkaker. Den er langt mer lettlaget enn den kan se ut til.
Denne retten frisker opp uansett årstid. Og ingrediensene finner du i alle butikker.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.
Har du rester av julepålegg kan du lage den herlig retten Quesedilla med julepålegg og ridderost. 2 som smårett, eller 1 som hovedrett. Her er oppskriften.
Det er lett å bli hekta på deilige Wontons. De kinsiske dumplingsene kan både kokes, dampes og friteres, spises i suppe eller slik som her i chilisaus.
Denne retten kan lages enten med store pastaskjell eller ferdig-tortellini fra butikken.
Denne retten kalles baccalà alla napoletana og lages med salt torsk/klippfisk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Denne sicilianske pastaretten er som skapt for den som elsker smaken av ekte pistasjnøtter.
Frisk purre koker vi forsiktig og serverer dem rykende varme med en enkel hollandaisesaus som forrett. Her har du oppskriften på begge deler.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Denne sagopuddingen er spesielt god fordi den får følge av blodappelsingelé og hasselnøtter. Ekte sagogryn lages av margen i sagopalmen som finnes i Sydøst-Asia. I Norge lages de av potetmel.
Socca er kikertpannekaker - en gammel tradisjon fra Nice, men som også gjenfinnes flere steder ved Middelhavet.
Byggryn er perfekt i en mettende rett uten kjøtt - du kan velge den helvegetarisk ved å bytte ut kyllingkraft med grønnsaksbuljong.