En deilig rett med rakfisk som du absolutt må prøve.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En deilig rett med rakfisk som du absolutt må prøve.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Følg oppskriften så får du se.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Det perfekte tilbehør til så vel fisk som kjøtt eller vegetar.
Her får sildesalaten inspirasjon fra Midtøsten med baba ganoush som er en auberginedip og tabbouleh som er en bulgursalat.
Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Denne oppskriften kombinerer de beste smakene i samme salat: Sild, chilli, karri og ingefær. Kjapt å lage, deilig å nyte lenge.
En deilig måte å utnytte hele gresskaret på, bare sett det i ovnen og fyll det med ost
Dette er en suppe du kan variere i det uendelige. Du kan bruke lam, som foreslått her, eller storfe og svin. Følg den enkle oppskriften.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Bruk deilige norske epler for å gjøre kyllingmiddagen mer spennende
Denne retten heter Canard Aux Navets Du Pardailhan i franske menyer, men kan fint lages med norske råvarer.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Mulah Kudueah heter denne retten i Sudan. Her den norske "oversettelsen" som smaker fortreffelig.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.